perjantai 29. marraskuuta 2013

Joulukalenteri

Lapsosten uusi joulukalenteri. Tätä on tehty turhan kauan ja vähän hampaat irvessäkin ehkä. :D Numerot painettu samalla tekniikalla kuin tekstit näihin pyyhenipsuihin. Pussukoiden reunapitsit virkattu anopilta saaduista langoista. Kaveri ehdotti, että tekisin taustakankaasta sellaisen, että siinä voi pitää säilytyspussukoita ympäri vuoden. Noni, eli taustakankaassa on nyt 24 nappia. Niihin voi sit ripustella joulun jälkeen isompia pussukoita pinneille, harjoille ja muulle roinalle. Sit kun siis saan ommeltua niitä toisia pussukoita. (voi olla, että se muu roina saa vielä lojua ympäriinsä jonkun aikaa). :)



Mutta nyt saa joulukuu tulla. Meillä näihin pussukoihin piilotetaan mm. jouluisia väritystehtäviä, lauluja ja loruja, pieniä askartelutehtäviä ja sitten sitä pikkusälää (tarroja, pinnejä, kynsilakkaa..) ja välillä jotain herkkuja. Mukavaa joulun odotusta kaikille! :)

lauantai 23. marraskuuta 2013

Postia salaiselta ystävältä!

Eilen kantoi Posti-Pate mulle paketin mun salaiselta blogiystävältä. :) Kääreistä paljastui kauniin värinen Huurre-lankakerä, söpönen mukinlämmitin, puinen kaulakoru ja suklaata! Jeee!


Mukinlämmittimen asensin hetimiten mun teekuppiini, toinen suklaa on avattu, eli kohta syöty (nam) ja kaulakorua testailtu! Nyt tarttis vielä keksiä, mitä ihanaa mä tuosta huurteesta neuloisin, jotain huivia kenties? Hyviä vinkkejä otetaan vastaan! ;) Kiitos mun salaiselle ystävälle ilahduttavasta paketista! :)

perjantai 22. marraskuuta 2013

Herra Harja

Jämälankakorin tyhjennysoperaatio.



Kuka tarttis piiiiiitkää sukkaa? No meidän terassiharja.



Herra Harjan uus vaatetus.


Kylmähän siellä ny muuten tulis. Jämälankakorissa olis silti vielä runsaasti lankaa, tarttiskohan etupihan rappuharjakin jotain yllensä.. :D

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Keskeneräistä

Räsymattoparka on edelleen kesken. Sentään jatkoa vähän seuraa, sillä tein kirppikseltä löydön, pussillinen kuteita 1,50€! Jeeeee! :) Tässä ei ees oo kaikki pussin sisältämät kuteet, jätin kuvasta sellaset pois, joita en tähän mattoon halunnut. Katotaan mitä niistä ylimääräsistä sitte.. :)



Koukku viuhus heti kun tilaisuus tuli. Etusormessa hiertymä. Eikä nääkään kuteet tietty riitä, jos haluu ohjeen mukaisen maton tehdä.. Onneks kaverin kätköt on vielä penkomatta. ;)


No, se valmistuu aikanaan.
Tämmönen mulla on puikoilla. Mikähän lienee. :)


Sit on vielä joulukalenterikin kesken, plaaaahh. Jospa jo ens viikolla... :)

torstai 14. marraskuuta 2013

Naamiaisiin

Isomman tytön kerhossa on naamiaiset ens maanantaina. Ensin neiti ois halunnu olla mörkö. Sitte vasta keksittiin prinsessa. Tähän olin jo ehtinyt huokasta, että ah, ihanan helppoa! :D No, sitten se mieli muuttu vielä kerran. Tyttö keksi, että haluaakin olla kissa. Ensin kylläkin oranssi kissa, mutta edelleen ihanan helpossa pysyäkseni, (oranssia vaatetta kun ei taida tytön kaapista löytyä) sain myytyä tytölle mustan kissan! :)


Ompelukone yritti laittaa hanttiin, eikä meinannu suostua ompelemaan kuminauhaa ollenkaan. Taistelin kuitenki ja kyllä nää nyt saa luvan pysyä kasassa edes ne yhdet bileet. :) Näiden lisäks sit vaan mustaa vaatetta ja meikkikynällä viikset, ihanan helppoa! :) Tyttö lähti mummulaan yökylään, joten sijaisnäyttelijänä toimii pikkusisko. :)








Sitten vielä itsenäisesti kissaksi naamioituneena. :)



miau!

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isille pipo

Isänpäiväksi neuloin toiveiden mukaisen pipon miehelleni. Lämmin, päänmyötäinen, eikä mitään krumeluureja. Lankana artesano superchunky, puikot nro 10. Ihanaa ku tuliki nopeesti valmista! :)



Onnea isit! :)

lauantai 2. marraskuuta 2013

Virkatut kännykkätumput

eilen tein -blogissa oli ihan mahtavat neulotut kännykkälapaset ohjeineen. Edellistalven kohmelokädet on sen verran elävästi muistissa, että jo postausta lukiessa tiesin, että omat on saatava. Itselle vaan tuo neulominen on jotenkin niin työlästä, että päätin tehdä omat virkkaamalla. Löysin vaatehuoneen perukoilta viime talvena ostettua lankaa (Topp´t Tå 100% superwash villa), josta olin jo aloittanut virkkaamaan tumppuja. Ilmiselvästi sekin projekti on jäänyt tarkoituksella kesken, koska viime talvena en ois tajunnu tehdä käteviä kännykkätumppuja! :D




Aukon kohdalla puolipylväitä menee siis muutaman silmukan verran päällekkäin, jotta se olisi mahdollisimman huomaamaton, eikä tuuli tuivertaisi sisään. Omiin tumppuihini tein aukon vain oikean käden etusormelle, joten sillä on sitte pärjättävä pakkasilla puhelinta räpeltäessä. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...